• در پنل تخصصی چشم‌انداز انقلاب صنعتی چهارم در صنعت فولاد مطرح شد؛
  • شرکت‌های پیشتاز در انقلاب صنعتی؛ همراه در بهینه‌سازی مصرف انرژی

  • ۱۹:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۲۱
مدیرعامل شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم ها و اتوماسیون ایریسا با اشاره به انقلاب صنعتی چهارم گفت: شرکت‌های پیشتاز در انقلاب صنعتی چهارم، در زمینه‌ کاهش مصارف گاز و آب و بهره‌وری انرژی، فعالیت می‌کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اکبر گلبو در پنل تخصصی چشم‌انداز انقلاب صنعتی چهارم در صنعت فولاد که در هفدهمین دوره جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی برگزار شد، اظهار کرد: شرکت‌های پیشتاز در انقلاب صنعتی چهارم، در زمینه‌ کاهش مصارف گاز و آب و بهره‌وری انرژی، فعالیت می‌کنند. 


وی افزود: شرکت ایریسا به عنوان بازوی فناوری اطلاعات گروه فولاد مبارکه طی ۳۱ سال گذشته، در حوزه انقلاب صنعتی نسل سوم در کشور پیشتاز بوده است و اکنون ضمن بررسی فرآیندهای تولیدی، در تمام فولادسازی‌های کشور در حوزه اتوماسیون صنعتی و سیستم‌های اطلاعاتی فعال است. 


فضای باز همراهی دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان با صنعت 
همچنین رسول امیرفتاحی، عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان، نیز در این پنل گفت: دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، فضای بازی در کنار صنعت دارند و مجموعه‌های دانشی و شرکت‌های فناور می‌توانند در تولید تجهیزات سخت‌افزاری برای صنایع فعالیت داشته باشند. 


وی افزود: ارتباطات ایجاد شده بین تجهیزات هوشمند باید امن باشد. در کنار ساخت تجهیزات هوشمند، برقراری ارتباطات امن حائز اهمیت بسیاری است. پیش از مطرح شدن انقلاب صنعتی چهارم، شرکت‌های فناور در حوزه‌هایی از جمله هوش‌ مصنوعی، پردازش تصویر و ماشین‌ها ورود کرده‌اند. 


عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: فعالیت در حوزه بیگ‌ دیتا و انتقال و تحلیل آنها، حوزه‌ای بسیار پر اهمیت است که شرکت‌ها به راحتی می‌توانند در آن فعالیت کنند. به طور کلی، شرکت‌ها و مجموعه‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی، فرصت‌های بسیاری به منظور همراهی صنایع دارند.

تعداد بازدید : ۵۰۸      تاریخ: 1402/02/21

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت